Rose sirup opskrifter

Brunsviger - luksusversion

Brunsviger - luksusversion

Han kom i øvrigt også hjem med to store buketter roser og overtog oprydningen i køkkenet, den søde mand
Solsikkerugbrød uden surdej

Solsikkerugbrød uden surdej

- og nøøøjh hvor er det lækkert og nemtIkke nok med at det både er lækkert og nemt, så er det jo også et ganske sundt brød, hvilket er en væsentlig faktor i denne "kur og tortur" tid - og NEJ, jeg spiste ikke den flotte "rose" af smør der så fint er placeret ovenpå et par skiver af dette guddommelige lækre rugbrød på billedet ovenover, for jeg er jo på kur
Glutenfri chokoladekage med flødebolleskum

Glutenfri chokoladekage med flødebolleskum

Jeg lavede roser på toppen og glattede siderne. Sukkermassen skal nu koges indtil den har konsistens som sirup eller hvis du ejer et sukkertermometer, så skal temperaturen runde de 115 grader
Blåbærcupcake med flødebolleskum

Blåbærcupcake med flødebolleskum

vaniljesukker, 2 tsk vanilje-ekstrakt eller kornene fra 1 stang vanilje1 dl jordbær sirup (jeg har brugt den fra Roses)100 gr. 1 dl jordbær sirup
Lav din egen drink-is

Lav din egen drink-is

Rose Sorbet er en af Bar-Is’ klassiske is. Start med at lave en sirupslage bestående af sukker og vand
Roulade med bananfyld

Roulade med bananfyld

I får i øvrigt også lige et billede af mine smukke røde roser, som jeg har fået af min dejlige mor. lys sirup

Roser på glas

Rosenbladene blev skyllet grundigt for diverse smådyr og urenheder, og kogt til en fantastisk smuk sirup
Kærlighedskage

Kærlighedskage

hjerter eller roser af det marcipan der bliver tilovers. sirup eller flydende akaciehonning. med marcipan roser der er lavet af rester fra udrulningen, eller hvad har lyst til

Rosehip gin-fizz

En klassiker med et sommertwist i form af hybenrosesirup. Denne drink kan selvfølgelig også laves med andre spiritus typer, men som skaberen af Hendricks's Gin også har fundet ud af, går gin godt i spænd med noter af rose

Kartoffelsalat med artiskokker og vinaigrette!

Vinaigretten laves ved at komme sennep, sirup, hvidvinseddike, salt og peber i en skål. Kog kartoflerne (med skræl) et par timer før de skal bruges og lad dem køle af