hvidløg. lidt citronsaft. I går lavede jeg en ret med rosenkål, som burde få tænderne til at løbe i vand hos de fleste – med mindre, de har den dér antipayi overfor rosenkål, som jeg synes der slet ikke er noget grund til, hvis de er tilberedt godt
Læg dem i en tagine sammen med rosenkål (fjerne lige de yderste blade og skær den nederste del af stokken af), halverede hvidløg, hvidvin, salvie og timian
300 g rosenkål. 1 spsk reven skal af usprøjtet citron. 2 fed finthakket hvidløg. Skær gulerødderne igennem på langs og derefter i lidt brede stykker på skrå
Her serveret med krydrede ovnbagte kartofler, knoldselleri og rosenkål + falafler. 1 fed hvidløg. saft fra 1/3 citron. 1 fed hvidløg. saft fra 1/3 citron
Rosenkål. Tilsæt hvidløg. Saften og skal fra ½ økologisk citron. Rens rosenkål ene og skær dem i kvarte. Skru ned for varmen og tilsæt citronsaft og citronskal
Som voksen har jeg dog fundet ud af, at rosenkål ikke nødvendigvis behøver, at hverken lugte eller smage af en vis naturlig gasart, men faktisk smager ganske fortrinligt, og synes jeg, særligt når den kommer i selskab af citron og hvidløg
Tilsæt saft fra en halv citron og kom de kogte rosenkål i gryden. Jeg har faktisk aldrig arbejdet med friske rosenkål før, selvom jeg er en af de få mennesker som elsker de små grønne kål
Svinekotelet med rosenkål, parmaskinke og karryTorsdag. Min mand rynkede kraftigt på næsen, da han erfarede, at vi skulle have noget med rosenkål - og han er sikkert ikke den eneste, som har det sådan med rosenkål
Den traditionelle Engelske julemad består typisk af stegte kartofler, rosenkål, tranebærsauce, "pigs in a blanket" (små pølser indsvøbt i bacon), stegte blandede grøntsager (pastinak, kålroe, knoldselleri) og sovs
Kog blomkål i grove buketter og rosenkål i halve. Bøf med citronmarinade 1. Pres eller hak hvidløg, riv 2 spsk skal(uden det hvide fra citronen, da det er bittert) og pres ½ dl saft af citronen. Blomkål og rosenkålsmos 1
Kæmpebøf med rosenkål og spaghetti. Hak hvidløg, persille og revet citronskal sammen til en gremolata. Hak persillen, citronskal og hvidløg til en gremolata