Skær stokken af rosenkåleneog tag de yderste blade af og smid dem ud. Rosenkål. Rids fedtet på kødet og vakuumer det så sammen med smørtern, timian og hvidløg
Dagens salat, bliver lavet med det grøntsagsskuffen indeholder – og i dag blev det til rosenkål, grønkål, avokado, perlebyg, granatæble, springløg, citronsaft og akaciehonning, hvidløgssalt og friskkværnet peber
Rosenkålene skylles, de yderste blade pilles af og stokken skæres af. akaciehonningsalt og peberTag de ydersteblade af rødkålen og snit den i fine strimler
Fint strimlet rosenkål, æble, granatæble, gulerod, ristede hasselnødder, pink grape og rødløg - men nu til dressingen, og det bliver ikke meget nemmere
Skyllede rosenkål, de yderste groveblade fjernes, ligesom bunden også fjernes. Guleroden skrælles og ved hjælp af en tyndskræller kan der laves lange tynde strimler
J. a. ,. s. å. k. e. t. d. i. g. n. u. l. h. v. r. b. f. m. æ. o. N. p. S. j. L. 3. y. D. -. E. z. M. R. K. ø. B. I. A. C. (. 4. ). 5. 0. 2. 9. %. 1. c. V. F. 6. r g
Steg et løg, et fed hvidløg, en gulerodog en persillerod i lidt olie. Oksemørbrad stegt som vildt, med pommes anna, tranebær, glaserede rødbeder ogrosenkål
’Perlehøneballotine med jordskokpuré, rosenkålog tyttebær. Hak selleri gulerodog pastinak i små fine tern, og blancher den i noget letsaltet vand, i ca