Rosenkål pure opskrifter

Vegansk julemad og catering anno 2017

Vegansk julemad og catering anno 2017

Rosenkål & grønkål med peberrod, sennep & purløg. Rosenkål & grønkål med peberrod, sennep & purløg. Jeg plejer at infomere om mulighederne for bestilling af vegansk mad i julen nederst i min ultimative guide til en vegansk jul, men i år har jeg valgt at skrive om dem i et separat indlæg, fordi der simpelthen er så mange fantastiske muligheder i år, og det gør det nemmere at få øje på dem og finde dem frem igen

Rosenkål med hasselnød og lime

1) Pil de yderste grimme blade af rosenkålene og kog dem i vand med salt til de er møre, ca. 4) Lad rosenkålene dryppe godt af og kom dem i en foodprocessor sammen med spinat, hasselnødder, limeskal, yoghurt og chilisauce. 5) Blend det helt ud til en pure og smag til med salt og peber

Urtesuppe med bønner

Svits hvidløg, løg, rosenkål og karry et øjeblik og tilsæt bouillon, Sambal Olek, timian og rosmarin