Denne Rosenkålspure er den eneste måde, vi herhjemme kan få rosenkål ned. Der er en del mennesker, som ikke kan lide smagen af rosenkål (inklusive mig selv)
ret Braiseret svin & Rosenkål. Madklubben Madsvinene slutter året af med denne 3-retters menu, som bliver postet her på Gourmet Diner i løbet af de næste par uger
Rosenkål & grønkål med peberrod, sennep & purløg. Rosenkål & grønkål med peberrod, sennep & purløg. Jeg plejer at infomere om mulighederne for bestilling af vegansk mad i julen nederst i min ultimative guide til en vegansk jul, men i år har jeg valgt at skrive om dem i et separat indlæg, fordi der simpelthen er så mange fantastiske muligheder i år, og det gør det nemmere at få øje på dem og finde dem frem igen
ret Braiseret svin & Rosenkål. Madklubben Madsvinene slutter året af med denne 3-retters menu, som bliver postet her på Gourmet Diner i løbet af de næste par uger
1) Pil de yderste grimme blade af rosenkålene og kog dem i vand med salt til de er møre, ca. 4) Lad rosenkålene dryppe godt af og kom dem i en foodprocessor sammen med spinat, hasselnødder, limeskal, yoghurt og chilisauce. 5) Blend det helt ud til en pure og smag til med salt og peber