Rå bær, der er rørt med sukker – hindbær, tyttebær, solbær, brombær eller ribs for eksempel – is i tynde skiver – den udgave skal serveres med det samme – nougatcreme, flødeskummed bær, chokoladecreme … der er rigtig mange muligheder
Inden servering pyntes rouladenmed pisket flødeskumog revet chokolade. Denne opskrift er bare medsyltetøj, men man kan også komme kagecreme ind i rouladen sammen medsyltetøjet
Rouladen går desuden godt sammen medflødeskumog friske bær. Opskriften kan bruges som grundopskrift, så du kan selv variere syltetøjet (fx kan du i stedet bruge rabarber eller jordbær - eller en blanding af de to), men denne opskrift med udgangspunkt i en hindbær roulade, da jeg netop har lavet en masse god hindbær syltetøjmed citron i (se evt
Denne opskrift er meget god medflødeskum på, men kan også nydes som den er. Dejen bliver tyktflydende, og derfor skal du have rigeligt med bagepapir på bagepladen
Smelt lidt chokolade over vandbad og lav “tigerstriber” med en te-ske over marcipanen. chokolade, fløde, flødeskum, gåsebryst, how to, husblas, hvid, Kage, kagefyld, konditor kage, marcipan, marmelade, opskrift, syltetøj, tutorial