Det er enlig ikke strengt nødvendigt at bruge en surdej i hvedebrød, men det giver et bedre brød i den lange ende (efter min mening), til gengæld er det uundværligt i rugbrød
var som så mange andre, ¨hvad så medrugbrød. ¨ Vi danskere elsker vores rugbrød og vi kendt i hele verden for dette lækre surdejs produkt og jeg kunne slet ikke holde tanken ud at jeg aldrig skulle spise rugbrød igen
Ønskes et syrligere brød a la rugbrød. Dette brød bliver allerbedst med gær eller tørgær, men. La Finestra sul Cielo er meget påpasselige med at skrive hvad der kan være gluten i, i deres glutenfri
Formes til enten klapper, boller eller rugbrød. Ingredienser5 dl lunkent 50 g røde linser (kogte) 1 tsk sukker /eller honning 1 brev tørgær 10 g Fiber husk 45 g solsikkekerner 30 g hørfrø 1 tsk salt 50 g quinoa flager 50 g rismel ½ tsk kulør 350g brown mel Doves farm 1. Rugbrød bages ved 180 grader i 1 time