Rugbrøds boller opskrifter

Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

bogen) som udgangspunkt for bollerne. Bollerne bliver lavet over tre dage, men. Sæt ca 15 boller af på en bageplade med en ske og drys. Lad hæve en time og bag bollerne i 35-40 min ved
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Træk så alle fire kanter af dejen ind over hinanden hak boller af med en god kniv eller en metalskraber
rugbrød ala Blomsterberg

rugbrød ala Blomsterberg

Jeg har lavet disse boller fra Mette Blomsterberg. Dog med lidt få rettelser - og de smager super, og er geniale til madpakkerne
Kirstens boller

Kirstens boller

Hvis Du, som mig, elsker den mørke smag fra rugbrødet og det lyse brøds lethed er disse boller måske noget for Dig
Boller af rugbrødsrester

Boller af rugbrødsrester

Muffinboller lavet af rugbrødsrester. pensle bollerne med mælk inden bagningen og drysse sesamfrø på. Bollerne er godt i gang med at efterhæve
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Har altid elsket æggekage. Kan huske mange aftener hvor min far. lavede æggekage med tomater og bacon på toppen og hjemmelavet rugbrød
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

kerner blandes i dejen og den hældes i en smurt rugbrødsform. Jeg har længe gerne villet bage mit eget rugbrød, men det har virket så besværligt og derfor er jeg ikke nået til det
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

De har rigtig mange lækre ting inklusive yogurt med hjemmelavet rugbrødsdrys. Jeg har altid syntes at rugbrødsdrys var lidt kedeligt, men denne her var altså rigtig god
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Lille Josefine må stadig ikke få rugbrød med kerner i og jeg må indrømme at jeg synes at rugbrød uden kerner hurtigt bliver ret tørt og kedeligt - men så kom jeg i tanke om at jeg på et tidspunkt var helt vild med at køberugbrød, der var lavet med figen og mandler
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Det er jo ærgerligt at smide så meget brød ud, så derfor prøvede jeg at lave rugbrødschips her til aften
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

Dejlig efterårssuppe med lidt knas i form af rå jordskokker. Jeg serverede suppen med rugbrød, der var blevet dryppet med olie, drysset med salt og ristet i ovnen i 10-15 min ved 210 grader
Glutenfri Brød og Boller

Glutenfri Brød og Boller

Det er nu muligt at finde en informativ e-bog om Brød og Boller, som er glutenfrie. Der er mange som har spurgt mig, om jeg kunne lave en decideret Glutenfri Brød og Boller bog
Low carb brød

Low carb brød

Low carb brød. Kan du godt lide ideen og stenalderbrød, men ikke rigtigt den meget grove, kompakte konsistens
Pizzaboller med focacciabund

Pizzaboller med focacciabund

Dagens opskrift er på nogle rigtig lækre pizzaboller med focacciabund, som jeg bagte for nogle uger siden til Christians madpakke
Græskarrugbrød uden surdej

Græskarrugbrød uden surdej

 Brødet holder sig tilmed rigtig godt, og hvis ikke det var fordi vi også havde en hel portion nybagte boller på lager, da dette brød blev lavet, så havde det ikke holdt mere end 3 dage max
Bryggerboller

Bryggerboller

Grovboller med surdej, øl og malt. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
Spinatroulade med fersk røget laks i skyrdressing

Spinatroulade med fersk røget laks i skyrdressing

En rigtig lækker og let forret eller frokostret. Spinatroulade med fersk røget laks. Det skal du bruge. 120 g spinat – blancheret (frosset eller frisk – frisk salat fylder meget – man kan blive overrasket over hvor meget man skal bruge)