bogen) som udgangspunkt for bollerne. Bollerne bliver lavet over tre dage, men. Sæt ca 15 boller af på en bageplade med en ske og drys. Lad hæve en time og bag bollerne i 35-40 min ved
brød med våd dej, mere tør dej, teboller, knækbrød og et fantastisk rugbrød. Træk så alle fire kanter af dejen ind over hinanden hak boller af med en god kniv eller en metalskraber
kerner blandes i dejen og den hældes i en smurt rugbrødsform. Jeg har længe gerne villet bage mit eget rugbrød, men det har virket så besværligt og derfor er jeg ikke nået til det
De har rigtig mange lækre ting inklusive yogurt med hjemmelavet rugbrødsdrys. Jeg har altid syntes at rugbrødsdrys var lidt kedeligt, men denne her var altså rigtig god
Lille Josefine må stadig ikke få rugbrød med kerner i og jeg må indrømme at jeg synes at rugbrød uden kerner hurtigt bliver ret tørt og kedeligt - men så kom jeg i tanke om at jeg på et tidspunkt var helt vild med at køberugbrød, der var lavet med figen og mandler
Dejlig efterårssuppe med lidt knas i form af rå jordskokker. Jeg serverede suppen med rugbrød, der var blevet dryppet med olie, drysset med salt og ristet i ovnen i 10-15 min ved 210 grader
Det er nu muligt at finde en informativ e-bog om Brød og Boller, som er glutenfrie. Der er mange som har spurgt mig, om jeg kunne lave en decideret Glutenfri Brød og Boller bog
Brødet holder sig tilmed rigtig godt, og hvis ikke det var fordi vi også havde en hel portion nybagte boller på lager, da dette brød blev lavet, så havde det ikke holdt mere end 3 dage max
Grovboller med surdej, øl og malt. Bryggerboller er grove maltboller med en god mørk æl, masser af honning og så lidt kerner, solsikkekerner og hørfrø til at give lidt struktur
En rigtig lækker og let forret eller frokostret. Spinatroulade med fersk røget laks. Det skal du bruge. 120 g spinat – blancheret (frosset eller frisk – frisk salat fylder meget – man kan blive overrasket over hvor meget man skal bruge)