Glutenfrit rugbrød bagt med surdej Den fordej du tager fra er din nye surdej, og den opbevares i et glas med tætsluttende låg. Jeg forbeholder jeg migaltid retten til de sprøde endeskiverJoannas Kreative Madhjørne
Glutenfrit surdejsbrød Den nye surdej opbevares i et glastil næste gang, du skal bage. Dette glutenfri surdejsbrød smager skønt og minder meget om rugbrød Glutenfri Start
Pull apart brød med hvidløgssmør, persille og ost Smør en stor rugbrødsform med en smule olie. Det er ret frådern og super godt til suppe, salat eller som appetizer/snack med et koldt glashvidvinAnna-Mad
Nybagt rugbrød dufter i køkkenetSidste år fik jeg en god gammel surdej af min spanskven Erik og fik også anbefalet bageforme fra Eva ProfessionelrugbrødsformLones kager
JUNI, Køkkenet Sæt rugbrødsformeni ovnen, og bag den til,. rugbrødsform. for sig, men du kan også, opbevarer dem i et glas med tæt Have a Garden Day