Smag til med krydderier. Kom oksekødet i. Slut af med den revne ost. Pandekager ( mad pandekager fra Rema ) 500 g oksekød 2 fed hvidløg 4 store gullerødder 2 hakkede løg En lille frisk chili 1 då tomatpuré 1tsk paprika 1tsk karry Salt Peber Reven ost Kom lidt olie i en gryde og steg de hakkede løg. Forvarm ovnen på 200 grader Nu er det klar til at komme i pandekagerne , de er lettere at rulle hvis pandekagerne ikke er kolde
De her pandekager smager ret meget som de forårsruller, man kan købe færdige. Når først dejen er rullet ud, er det nemt for ungerne at pynte den med tomatsovs, ost og kød
Pandekagerne blev drysset med hakket, mørk chokolade og rullet sammen. Vi endte med at lave pandekagermed hakkede koriander, som blev smurt med lækker bønnemos, bestående af kidney bønner, tahin, skyr, hvidløg, citron, spidskommen, salt og olie, toppet med kyllingefyld bl
Menu stod på de lækreste pirogger med økologisk oksekød – serveret med det grønt som du ønsker. I mens brunes den økologiske oksekød og der tilsættes det krydderi man ønsker
Herefter rulles det tyndt ud og skær herefter pladen i små trekanter og drys med lidt salt. Læg pandekagerne i et viskestykke, mens de stadig er varme, så de bliver lidt bløde
Så skal pandekagerne drysses gavmildt med revet ost. Start med at rengøre og snitte alle grøntsagerne. Denne gang har jeg valgt madpandekager fra køledisken, men laver du dem selv, bliver kuvertprisen selvfølgelig lavere
Du kan enten vælge at servere pandekagerne sådan – eller gøre som vi gjorde, fylde dem med kød, rulle dem, drysse med revet ost og bage dem i ovnen i et ildfast fad (tid
Fyldes smøres ud på den færdigbagte pandekage, som derefter rulles sammen til en roulade. Fyldet kan varieres som man ønsker fx med hakket oksekød, revne gulerødder, bacon osv
Dem, der laves af en decideret dej, som hæver og rulles ud, og steges i ovnen eller på en pande. Oksekødet var marineret i en lage i stil med den jeg tidligere har brugt, dog med lidt ændringer
PANDEKAGERMED KANEL. Når det hele er blandet sammen – lader jeg det stå overdækket i 20 minutter, så det ender med at blive en fast masse (dog vil den stadigvæk klistre). Så er det bare at rulle 6-7 fine boller, pensel bollerne med lidt æg og drys med solsikkekerne eller sesamfrø