I går forkælede vi os selv med olie og balsamico fra Oliviers & Co - til at nyde dette, måtte der et godt brød til, som ikke krævede al for lang hævetid
Nu former du et flute ved at rulle den klistrede dej i melet, således at melet får dejen til at slippe dine hænder (det giver også brødet et rustikt udseende, når det er bagt)
En dejlig kombination til et ellers rustiktbrød. )Måden jeg formede mine brød på, var ved at dele dejen i to lige store dele, rulle begge ud på et meldrysset bord til pølser og spidse/rulle enderne til, så de var endnu tynder og helt spidse
Udover frisk frugt, pandekager, boller og scramble eggs lavede vi skyr med brombær (se tidligere opskrift i højre kolonne) Til brødet fik vi den bedste hjemmelavede dulce de leche mums
Når brødet er færdighævet, tændes ovnen med en bagesten placeret i bunden på ca. Desværre er det nogle gange for at narre fjenden, da det eftersigende kan få selv det lyseste brød til at se "groft" ud
I det her brød indgår rugmelet sammen med fuldkornsemmer og speltmel til at give et rustikt, kraftigt og groft sandwichbrød som alligevel er ret luftigt på grund af den lange hævetid