Herefter deles den i ti stykker og formes til boller, som rulles helt tyndt ud i godt med mel. Da jeg i foråret var et smut i Egypten, blev jeg vildt inspireret af deres køkken
Desuden kan jeg godt lide det rustikke og grove, så jeg har lavet rustikke pølsehorn af groft og langtidshævet dej og med et drys sesamfrø så blev de faktisk også ret fine
Idéen til de rustikkemorgenboller fik jeg på Twin-food. Jeg elsker hjemmebagte morgenboller, og det er efterhånden blevet mere normalt med friskbagte boller herhjemme i weekendmorgenerne end en tur til bageren
De ser lidt rustikke ud, men de smagte helt fantastisk. Da jeg gik i gymnasiet arbejdede jeg hos en bager og selvom jeg ikke var ret vild med at møde kl
Jeg har derfor været en tur i køkkenet, og det kom der en opskrift på rustikkegulerodsboller ud af. Er man derimod ikke til boller med gulerødder, så kan jeg anbefale disse her sandwich boller, som også kan spise med en god skive ost, gerne en Port Salut
Placer de to brød på hver sin bageplade beklædt med bagepapir og drys med lidt mel, som gnides let ind i de små rustikke rille og sprækker der er i brødet
De fleste opskrifter på hjemmelavede burger-boller er rigtig fine, men resultatet er oftest en lidt hård rustik bolle, som – i min verden – ikke egner sig særlig godt til en burger