Ryge på grill opskrifter

PULLED - PORK - BURGER

PULLED - PORK - BURGER

Hvis man gerne vil have en mere røget smag, kan man ryge stegen den sidste time en grill. Når det er gjort, rulles nakkestegen ind i vita wrap og ligges til at trække køl i minimum 3 timer - helst natten over. Og hvis man er en meget ferm grill-mester, kan man ryge i alle 12 timer, det havde vi dog ikke udstyr til
Hjemmerøget bacon

Hjemmerøget bacon

Rygeovnen kan man erhverve sig forholdsvis billigt, jeg har set dem tilbud i diverse butikker til et par hundrede kroner, og hvis man i forvejen har en grill kan man sagtens bruge den som rygeovn
Røget rødspætter

Røget rødspætter

Selvom vi kun har den lille grill med ferie, og det er nemmest og bedst den store grill, hvor indirekte varme er langt nemmere, kan det med lidt god vilje sagtens lade sig gøre at ryge den den lille grill
kartoffelmos af røgede kartofler

kartoffelmos af røgede kartofler

I denne grilltid er det ikke nogen stor sag at ryge kartoflerne, hvis man har en lukket grill. Kartoflerne skal ryges temmelig ”hårdt”, så overfladen bliver lidt sej og brun
Te-røgede andepølser med 5-spice

Te-røgede andepølser med 5-spice

Lad det begynde at ryge, hvorefter du lægger pølserne i en bambuskurv, og smider dem over gryden. Hak tingene kødhakkeren, og stop det herefter i tarmene

Grønt lys til røde bøffer?

dårligt udførte studier og forhastede konklusioner baseret manglende forståelse for essentielle detaljer og nuancer
cannelloni m auberginer og røget mozzarella

cannelloni m auberginer og røget mozzarella

Vil du selv ryge mozzarella kan det også gøres i en grill. I Italien er den helt almindelig, og når jeg var så heldig at kunne lave retten med den røgede ost, er det, fordi min gode ven, italiensfareren og superkokken Hans, forærede mig et stort glas med mozzarella, som han selv havde røget i sin egen selvbyggede rygeovn
PULLED - PORK - BURGER

PULLED - PORK - BURGER

Hvis man gerne vil have en mere røget smag, kan man ryge stegen den sidste time en grill. Når det er gjort, rulles nakkestegen ind i vita wrap og ligges til at trække køl i minimum 3 timer - helst natten over. Og hvis man er en meget ferm grill-mester, kan man ryge i alle 12 timer, det havde vi dog ikke udstyr til