Serverogsåmed limebåde til. wupti så har man en skøn middag på ingen tid. Opvarm en wokeller pande. fandt en rest kylling, tømte grøntsags skuffen og nudler har vi altid
De har kort sæson, så det er bare med at nyde dem, nu de erher. Der findes nemlig et. Kylling i karry Det er nok ikke første gang, du laverkylling i karry
Blandingen sprænger kødet, så det bliver blødt på den der kinesiske måde. Det var vintermad, for også grønkål skal have frost for at komme af medbitterheden
Så kan jeg hjælpe dig. Vi får den faktisk ret tit herhjemme i weekenderne. Svits kyllingestykkerne og løg af på en pande (helst wokpande) i lidt olie og salt på høj/maks varme
Imens kyllingenbruner, strimler du spidskålen og skyllerogså den grundigt under vandhanen. Bruger du frossen, såer det bare på panden med det, så det kan tø op
Du registrerer deg på siden deres, fyller ut profilen din og så vil du få tilbud om å prøve produkter, når du takker ja så får du senere beskjed om du passet målgruppen for produktet som skal testet, om det er mat, trening, skjønnhetsprodukter,bøker,CD, hundemat, kattemat osv
Varm olien op i en wok, det skal være så varmt at olien ryger. Såerder dels noget til dem som ikke kan spise de stærke retter (som børn og enkelte voksne) og såer det også meget rart at have en ret eller to som ikke er stærk