) Rør gerne dejen sammen i en røremaskine, men hvis du ikke har sådan en, så ælt dejen godt igennem i hænderne, og tilsæt gerne mere mel hvis nødvendigt
Hold øje, så den ikke bliver for gylden – nærmest sådan sortgylden. en lille t-bone steak med asparges, små nye kartofler og den ret, I får opskriften på her
Men ting tager tid, sådan er det tit – især med mad. Skær bacon i tern – sådan ca. Det, der får lov til at stå at simre det meste af dagen eller bare en to-tre timer, er som regel det hele hver
Så sådan opstod den ret. Sådan gør du. -) I kan jo tage udgangspunkt i min opskrift, og så ellers erstatte eller tilføje grøntsager, så I fårlavet en rålækker ret med lige præcis jeres yndlingsgrøntsager
Sådan ca. Den opskrift du får her, er kun med salt og rosmarin. Traditionelt skal det vist være rundt, men jeg synes, det er nemmere at lave det i bradepanden, så er der også nok til alle – eller i hvert fald mange
Sådan gør du. Når du skal spise det, "klipper" du kyllingen ud i små stykker, som når du får hel kylling i ovnen - skindet her smager ikke godt, da det ikke er blevetsprødt, så det kassere du
Sådan gør du. Men jeg har det med julebagning, som jeg formoder en alkoholiker har det med alkohol – hvis jeg først fårstartet, kan jeg slet ikke stoppe igen
bagesten, hvis du har sådan en. Det kan godt være at det ikke er den rigtige måde at lave surdej på eller bruge den på, men det virker i hvert fald for mig og jeg får nogle fantastiske brød ud af det og tilmed også boller til pigernes madpakker
Sådan gør du. Tilsæt lidt på dejen og lidt på kagerullen, på den måde sikre du dig, at du ikke bruger mere mel end højst nødvendigt, og så får du ikke en melet dej