Sådan får man et sprødt brød opskrifter

Sprødt hvedebrød

Sprødt hvedebrød

) Rør gerne dejen sammen i en røremaskine, men hvis du ikke har sådan en, så ælt dejen godt igennem i hænderne, og tilsæt gerne mere mel hvis nødvendigt
Blomkålsfad med ost og sprødt låg

Blomkålsfad med ost og sprødt låg

Hold øje, så den ikke bliver for gylden – nærmest sådan sortgylden. en lille t-bone steak med asparges, små nye kartofler og den ret, I får opskriften på her
Gullashsuppe

Gullashsuppe

Men ting tager tid, sådan er det tit – især med mad. Skær bacon i tern – sådan ca. Det, der får lov til at stå at simre det meste af dagen eller bare en to-tre timer, er som regel det hele hver
Skidne æg

Skidne æg

Sådan laver du skidne æg. Vi får skidne æg flere gange om året, og vi fårdet ofte som en selvstændig ret
Supernem ovnret med champignon, spinat og hytteost

Supernem ovnret med champignon, spinat og hytteost

sådan opstod den ret. Sådan gør du. -) I kan jo tage udgangspunkt i min opskrift, og så ellers erstatte eller tilføje grøntsager, så I fårlavet en rålækker ret med lige præcis jeres yndlingsgrøntsager
Focaccia

Focaccia

Sådan ca. Den opskrift du får her, er kun med salt og rosmarin. Traditionelt skal det vist være rundt, men jeg synes, det er nemmere at lave det i bradepanden, så er der også nok til alle – eller i hvert fald mange
Fattigrøvs-tournedos Rossini

Fattigrøvs-tournedos Rossini

sådan en ganske almindelig hverdag kan det virke en smule ekstravagant at kaste sig ud i en Tounedos Rossini

Krakow rejsetips

Og wauw, mine forudindtagede meninger, om at Polen er sådanet koldt, halvtrist sted, blev gjort til skamme, – detman sige
Surdejsbrød

Surdejsbrød

bagesten, hvis du har sådan en. Det kan godt være at det ikke er den rigtige måde at lave surdej på eller bruge den på, men det virker i hvert fald for mig og jeg får nogle fantastiske brød ud af det og tilmed også boller til pigernes madpakker
Indbagt mørbrad - på en sund måde

Indbagt mørbrad - på en sund måde

Sådan gør du. Tilsæt lidt på dejen og lidt på kagerullen, på den måde sikre du dig, at du ikke bruger mere mel end højst nødvendigt, og så får du ikke en melet dej
Gulerodsboller

Gulerodsboller

Dejen skal helst kunne slippe skålens sider sådan nogenlunde, men det gør ikke noget hvis den er lidt mere klistret end det

Lang kemodag med Birthe

Godt jeg ikke spiser sådannoget til hver dag. Når man har lang kemodag fårman en seng, ellers er det bare en stol