Sødchilisauce er en lækker og poplær dip i Thailand. Til sidst hælder du den sødechilisauce på en helt rent glas (hæld kogen vand over glasset inden brug)
Inden vores ferie startede lavede vi nogle lækre og saftige kyllingespyd med sødchilisauce som simpelthen smagte super godt, og derfor vil jeg gerne dele opskriften her
Valget faldt kødmæssigt på koteletter med porre, bacon og sødchilisauce. Den sødechilisauce lavede jeg selv da alle dem jeg kiggede på i butikken var med hvidløg
Server dem med sødchilisauce og soya. Til valgaften for nogle uger siden havde jeg aftalt at mødes med nogle venner, og for at være venlig og af frygt for at se det famøse valgflæsk i øjnene, meldte jeg mig til at lave maden
3 spsk sødchilisauce. 3 spsk sødchilisauce. Brug de grøntsager du har i køleskabet eller dem du bedst kan lide, kalkun-, kylling- eller svinekød og nudler eller ris
sødchilisauce. Tilsæt sojasauce og sødchilisauce, varm igennem og smag evt. sødchilisauce. Denne wok er meget egnet til at få brugt de sidste grøntsager i køleskabet
Vend peberfrugt, forårsløg, æble, chilisauce og vand i og lad suppen koge i ca. 2 spsk sødchilisauce. 125 g) 2 spsk sødchilisauce 1 dl vand 3 spsk grofthakkede cashewnødder
Bring skidtet i kog og tilsæt så ananas, chilisauce, fiskesauce, salt, peber og brun farin. 10–15 minutter til selve sur/sød-kyllingen samt 22 minutter til risene. 3 spsk sødchilisauce. 3 spsk sødchilisauce