Denne udgave er endnu en nem en af slagsen, som kan bikses sammen på få minutter – smager både sød og cremet, og er helt perfekt at servere på de varme sommerdage på terrassen
Kog solbær med lidt sukker (alt efter hvor sød du ønsker den) køl bær og saft helt. Hæld piskefløden og den kondenseretmælk samt vaniljeekstrakten i en skål og pisk den, enten med håndmikseren eller på en røremaskine, til massen er en tyktflydenden cremet masse
Som det fremgår af opskriften, er sukkerindholdet højt og jeg kunne egentlig godt tænke mig at man kunne reducere indholdet, da fudgen, selvom den er utrolig lækker, også er temmelig sød
) Det giver en god kombination af noget fyldigt (brownien), noget syrligt og bæragtigt (hindbærtærten) og noget blødt (pandekagen) i kombination med noget sødt (vaniljeisen)
For at få det hele til at hænge sammen og tilføre lidt sødme har jeg brugt kondenseretmælk. Ofte har jeg lyst til lidt sødt efter frokosten og for ikke at spise en masse chokolade gav jeg mig i kast med et sødt lille indslag til min hverdags madpakke
Min helt egen opskrift på saftig og sød hjemmelavet fudge med kanel, chokolade og hasselnød. I mellemtiden koges sukker, smør, letmælk, piskefløde, kondenseretmælk og vaniljesukker (eller kanel) op i en lille gryde
Dén variation var også god og sød. 1 dl hjemmelavet karamel (af en dåse kondenseretmælk, der har kogt i 3 timer). 1 dl hjemmelavet karamel (af en dåse kondenseretmælk, der har kogt i 3 timer)