Det en kage som ikke et særlig sød, men med en MASSE smag. Det med at blande hvide chokolade og lakrids er snart en klassisker, og for nogen, er ved at være lidt kedelig
Jeg forsøgte mig med at lave både en sødlakridssirup og en salt lakridssirup, men den sødelakridssirup blev til en tyk grød med en frygtelig masse klumper, som endte med ikke at stå til at redde
Jeg tog udgangspunkt i en hel standard opskrift på "skum" som jeg oftest bruger som topping på cupcakes, men det er også tidligere brugt som "indmad" i almindelige flødeboller
Som det fremgår af opskriften, er sukkerindholdet højt og jeg kunne egentlig godt tænke mig at man kunne reducere indholdet, da fudgen, selvom den er utrolig lækker, også er temmelig sød
Dadlerne giver sødmen og lakridsrodspulver den lidt slikagtige fornemmelse - derfor er smoothien også perfekt som mellemmåltid til at tilfredsstille en sød tand uden at det bliver alt for usundt
Kom væske i efter ønsket konsistens og evt honning for sødme. Jeg havde faktisk så mange på et tidspunkt, at jeg spise rødebedebøffer (opskrift kommer snart
Jeg er stor fan af alternativer til søde sager, og jeg elsker at bage kager – men det var bare ikke lige chokoladekage, jeg endnu engang ville kaste mig ud i
Opskriften er ikke diætvenlig eller lowcarb, men fyldt med naturlig sødme og næringsrige kalorier som kan nydes med god samvittighed som alternativ til chokolade eller kage til de lange aftener på sofaen her i vintermørket
Hej kagefansI den her uge vil jeg eksperimentere med chokolade lakrids muffins og her er ingredienserne til 10 stk. Muffins125 g smør1 dl vand225 g sukkerKorn fra 1/2 stang vanilje3 store hele æg140 g hvedemel50 g kakao1/2 tsk bagepulver10 muffinforme1 glas lakridssirup (du skal ikke bruge det hele, men det er også meget velsmagende på is, fx. Salling Super)FrostingEn pose eller dåse god blød sødlakrids300 g flormelis100 g smør40 g kakaoCa
Lakridsen giver en mild og rund sødme frem for at bruge sukker, men hvis du ikke har mod på at prøve med lakrids, kan du eventuelt søde cremen med en halv tsk
Åh, nu kom jeg igen til at dele en sødopskrift her på bloggen. En opskrift på brombærkompot med lakrids, som jeg deler med jer i dag, kan bruges til lidt af hvert – her blev det tilbehør til havregrød, skyr og ostemadder, men et par alternative hindbærsnitter blev også produceret
Dagens opskrift har været min største udfordring i køkkenet nogensinde. Fra dag ét var smagen helt perfekt, en skøn afrunding af appelsin eller lakrids
Lørdag er gået med arbejde og en aften med hjemmelavet sushi og sødt selskab. Forleden satte jeg gryden over med resterne fra blommetræet og lavede blommekompot med lakrids