Syltederødløg får en sur sød smag og løgene får den fineste pink farve og pynter på maden. Det smager så lækkert og et glas syltederødløg forsvinder faktisk hurtig i køleskabet, men så er det jo dejligt at det er så nemt at lave
Normalt bruges der sukker som sødemiddel, men jeg har her bare brugt en smule honning som sødme, og de får stadig en let sødme i kontrast til det syrlige
De lækre stadig sprøde rødløg og smagen fra den sur-søde eddikelage var helt perfekt til det lidt fede kød, og gjorde det til en herrelækker aftensmad også selvom kødet var koldt
Man kan servere sød kartoffelmos, ligesom traditionel brændende kærlighed, med syltede rødbeder. Jeg ville nok vælge syltede asier, for det kan jeg selv bedre lide
budt på minestrone, tortillas med oksefyld, thailandske fiskefrikadeller med agurke/rødløgssalat og sød chili, jordskokkesuppe med sprød bacon og kruspersille samt de lækreste sesamboller med grahamsmel
Hvis du synes, at dressingen er for sød, så tilsæt en teske sennep. Herefter dryssede jeg rød peber, agurk, sprøde brødflager og de syltede løg ud over
De her grønsager havde fået en dejlig sød/salt mariande på sig og var grillet til perfektion. Rullerne med avocado ovenpå var også pyntet med syltederødløg (helt genialt gode) og var derudover fyldt med dampet kold gulerod, marineret svampe (mmm – tror det var shiitake, hvilket vist er mine ynglings svampe) og noget jeg tror var en form for æggekage, plus selvfølgelig tang
Sprød kinesisk and, sur/sød-kylling og vietnamesiske forårsruller med marineret svinekød (opskrifter andetsteds her på bloggen, dog med undtagelse af de vietnamesiske forårsruller med marineret svinekød, som du finder nedenfor)
En perfekt burgerbolle skal efter min smag være blød, saftig og en anelse sød. Grillede syltede løg. til inspiration brugte jeg avokado, syltede drue agurker, cherry tomat og roman salat (udover løg, bøf, ost og dressing)
Cozy Cooking | Fordi madlavning skal være hyggeligt