Sønderjysk flæsk opskrifter

Grønlangkål

Grønlangkål

Det er den sønderjyske måde. Du kan også i stedet for noget af mælken tilsætte kogevand fra flæsk eller kogeben, hvis du har noget
Brunkål

Brunkål

Italienske pølser, små chorizo, en god medister, eller deciderede sønderjyske kålpølser. Brunkål kan spises som det er, til det samme som grønlangkål, men det kan også være det bad, man koger et stykke saltet og måske også røget flæsk, pølser, eller en ordentlig dinosaurusstor bule stegeben, eller et stykke skinke i
Weekend i "syden"

Weekend i "syden"

Og han fik endda lov til at se BIF - SønderjyskE på mors TV. Om aftenen lavede mor stegt flæsk med persillesovs - omnomnomnom
Frikadeller - en lille forsmag på sommeren

Frikadeller - en lille forsmag på sommeren

Dette kommer jeg så ned i en skål, sammen med æg, hvidløg (presset), rasp, havregryn, mælk og selvfølgelig hakket svinekød (helst Kalv og Flæsk hvis man har det)

Brunch retter

sønderjysk spegepølse, røget skinke og rullepølse, og arranger med tomatskiver. 500 g Hakket kalv og flæsk, 18 %

Ølkage

Sønderjysk ølkage. Stegt flæsk i ovn m/ persillesovs. Øl, farin og æg røres sammen. Mel, kanel, nellike og natron tilsættes og røres sammen

Sønderjysk hvidkål

Server kålen til sylte, flæsk eller medister sammen med sennep og syltede rødbeder. Ingredienser. 2000g hvidkål