Johan Bülow som kigger undrende på en lakrids candyflossProcessen med de sønderjyske småkager. Herefter kiggede vi på forskellige boder, hvor vi smagte på grød med speltflager fra Kaolines Køkken og ikke mindst en helt fantastisk RYGEOSTECREME fra Thrane mejeri
Du skal ikke gå til og fra køkkenet nu, eller begynde at sms’e/snakke/drikke alt for meget, medmindre du vil have katastrofemad – nu skal maden både have din fulde opmærksomhed samt din bedste paletkniv
Udover blomkål fik vi også prøvet såkaldt Sønderjysk Tapas. I det Sønderjyske område prøvede vi også at lave vores eget ‘gode råd’ – en klassisk småkage fra det store sønderjyske kaffebord
ymerdrys, øllebrød, sønderjysk brød torte, rasp, æblekage rasp, croutoner og romkugler. Med inspiration fra det foregående har jeg forsøgt mig med nogle ting som man kan lave for at stoppe spildet i det glutenfrie køkken