Grovbrød med kærnemælk og surdej. Jeg kan godt lide den syrnede smag og det gælder også i brød. Bland kærnemælk med mel og en smule vand og lad det stå til dagen efter, så har du en lynsurdej der kan bruges med det samme
De smager utrolig godt med salat, laks og en dild dressing. Man kan faktisk også bruge dem som alternative pizzabrød eller smørre leverpostej på og rulle dem, det smager rigtig godt
Opskriften er faktisk fra min oldemor, så den er jo ved at være tudsegammel, men for søren da hvor er det bare en lækker og svampet kage, så opskriften skal helt klart deles med jer
Af Søren,. Den er ganske simpel, men giver nogle fantastisk velsmagende og lette fødselsdagsboller. Det er en opskrift jeg bruger igen og igen og jeg må jo indrømme at det ikke kun er til fødselsdage jeg disker på med de her boller
Grovboller med fibre og surdej. Man kan tit få nogle rigtig gode brød ved at bruge masser af kerner, flager og frø og en af de nemmeste måder at få kerner og frø i dine brød er ved at bruge en blanding
En sørens masse salt og peber. Og nårh ja, så smager den top lækkert uden hverken at indeholde mange kalorier eller fedt… Det er min kæreste der har været kreativ, så jeg kan ikke engang tage æren for den selv, men derfor fortjener den bestemt at blive delt alligevel
Af Søren,. Et Hvede grydebrød er et meget luftigt brød der ikke skal æltes og som bages i en gryde. Der er også anvendt surdej i det her brød, fordi det giver en ekstra dejlig krumme og saftighed, ligesom skorpen bliver virkelig god
) Til de af jer der ikke så det, så postede jeg i torsdags dette indlæg om mine fine nye forme, som jeg har lovet at afprøve for Søren fra den herlige hjemmeside Cakesandmore
Af Søren,. Når sneen nu stadig fyger og man er i slutningen i marts og man egentlig godt kunne tænke sig lidt varme, så kan man jo blive inde i sit køkken og bage de her varme vinterboller og håbe på at de så bliver sidste punktum for vinteren i denne omgang