Skræl kartoflerne og kog dem i fiskefond med en lille smule safran. Tilberedning. Safran. Steg fileterne på en pande, til de er hvide hele vejen igennem
Safranmayonnaise. Drys halerne med lidt salt og sukker og stil på køl en times tid inden tilberedning. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med sennep, eddike, safran, cayenne, lidt salt og sukker
I mellemtiden laves safranblandningen som skal gi den gule farve til risne. Dette trin i tilberedningen af Biryani risne er meget vigtigt da risne ikke skal koges færdige
Safranmayonaise. Drys halerne med lidt salt og sukker og stil på køl en times tid inden tilberedning. Pisk æggeblommerne lyse og luftige med sennep, eddike, safran, cayenne, lidt salt og sukker
•Jomfruhummer marineret med salvie og chili på sprød crostini med safran mayonnaise. Nogen tog imod, jeg blev anvist køen til udlevering, Papa uddelegerede og et par personaler udleverede med instruktioner om tilberedning på en fortrykt seddel og besked om at vi kunne ringe hvis der var problemer