Kom det i en gryde sammen med sukker og citronsaft, og bring det i kog. Da vi har vindruer i drivhuset, og der kommer så mange at vi ikke kan nå at spise dem alle, faldt jeg over denne opskrift
Knasende, saftige tomater, rød peber og agurk. Noget af det bedste er også de søde, knasende vindruer, og at den til sidst er toppet med bagte kikærter
Skal og saft fra en øko. Tag det afkølede chokoladesmør og pisk det godt med marcipanblandingen. Når kagen er færdig lad den køle af, gerne i køleskabet
Saftige cherrytomater, frisk rosmarin og mel til et lækkert foccacia brød. Hvis der er noget, jeg nok aldrig bliver træt af at spise, så er det et tapas bord fyldt med lækre sager, også kaldet et charcuteri bræt
En stor skål med vindruer. Har høstet druer i dag og lavet en skøn saft ud af dem. Formes efter egen lyst og fantasi (Jeg lavede et aflangt og et flettet brød)
Sådan en nakkesteg har tydelige fedtmarmoreringer og ingen tvivl om at det bidrager til kødets saftige konsistens og gode smag – men det kan for mig også bliver for meget og dermed ødelægge min nydelse af et godt stykke kød
Friskpresset saft og fintrevet skal af 1 økologisk citron. 1 dl mørke vindruer, der er udstenet og skåret i halve, kan også tilføjes til retten. Friskpresset saft og fintrevet skal af 1 økologisk citron