Nu tænker du måske at så kan det ikke lade sig gøre at både kyllingens lår og bryst bliversaftigt, men det kan det hvis du smører dinkylling og/eller fylder den med lækkerier under skindet sådan som det er tilfældet med denne lækre, helstegtekylling med krydderurter
Jeg mangler titinspirationtil at vige fra de klassiskeopskrifter, men heldigvis har jeg nogle gange hang til at købe mere end jeg gik efter, når jeg er i vores lokale Thai-biks
Maden her er nu altså bestemt til den absolutte nemme side, og er man glad for feta (må være et krav til denne ret) smager det altså bare godt – smagen er ikke stærk eller gennemtrængende men sammen med cremefraichenbliver det salt og cremet – og det giver et stykke saftigt kød ikkemindst
Det krydrede fyld er med til at holde fuglen saftig under stegningen, og fyldet smager forrygende godt på trods af – eller måske snarere på grund af – dets enkelthed
Kyllingen må ikke steges for meget, da den gerne må være så saftig som muligt. Jalapeõs og peberfrugter kommes også i skålen, og det hele blendes sammen
Kødet bliver både saftigt og mørt som smør. En af teenagerens favoritter er heltsikkertis, så at overraske med et par kugler italienskStracciatellais toppet med min hjemmelavet mysli, myslibar m
Saftig, sprød og fuld af smag. Tricket er at fjerne ryg og brystben fra kyllingen, hvilketikke kun sikrerdig en jævn fordeling af varmen, men også sørger for sprødt skindhele vejen rundt og en lidt kortere tilberedningstid