Indeni er de fyldt med groftrevne gulerødder, løg og fintsnittet kål stegt med en masse karry og spidskommen, der giver et lækkert, krydret og saftigt fyld
Jeg er ikke den største kød-spiser, men jeg kan nu godt lide et saftigt stykke kyllingebryst, en langtidssimret kødsovs eller nogle gode oksedeller, fx med tomatsovs a la Lady og Vagabonden – som forresten er min livret
citronsaft, som du selvfølgelig presser ud af en frisk og saftig citron. Den mest almindelige lasagne er nok den med kødsovs, bechamelsauce og tynde pastaplader
Selvom Pågens brød holder sig saftigt længe, så sker det jo at man ikke lige får spist alle skiverne i posen, da man har købt nyt, og så virker det "gamle brød" ikke længere lige lokkende
hurtig wokret med oksestrimler og sesamfrø og saftig kylling med voldsomt mange grøntsager. Måske også på vægten… Spis fx kødsovs på en bund af revet gulerod og kål, eller den lette løsning med en steak bare med et par store bøftomater