Ingredienser 4 stk ferske laksebøffer 500 g aspargesbroccoli 200 g edamame bønner 2 stk forårsløg lidt peanuts lidt Friske koriander lidt lime Glasering 2 tsk
Laksen bliver meget saftig og pestoen tilføjer laksen en dejlig frisk og krydret smag. Laks med grønpesto er næsten mere simpelt, at tilberede end at stege et stykke kyllingebryst på panden
Så får du en saftig og veltilberedt laks. Jeg prøver at klare min ugentlige fiskeration med tun, røget laks og fisk på tilbud, som jeg kommer i tærte eller lasagne for at få det til at fyldt mere mere
Fisken ble saftig og god. Begynner med en enkel lakseform, som jeg serverer med potetsalat. Så du får ikke bare en sprø og gylden utside, men takket være dampens bevarende egenskaper, blir maten saftig og god på innsiden
Laksen skal på panden med rigeligt fedstof, og vendes på hver side (jeg gør det kun en gang, så laksen forbliver lækker saftig inden i, og holder sin flotte gyldne farve)
Laksen blir nesten litt sprø utenpå og skikkelig saftig inni. Nå kan du steke laksen i airfryeren. Legg pasta på tallerkener, legg på laks og dryss over koriander
Det bliver hurtigt meget peanut, men det smagte lækkert og laksen var rigtig saftig. Vi fik blandt andet en hel stor og lækker lakseside, lækre rødspættefileter og en mørksejfilet