Saftig madbrød opskrifter

AMO Surdejsbrød

AMO Surdejsbrød

Surdejsbrød holder sig generelt bedre og er stadig saftigt flere dage efter bagning og jeg tænkte jo straks, at med alt det gær der var i, så ville det her brød blive tørt lynhurtigt
Focaccia – også til sandwich

Focaccia – også til sandwich

Så derfor i dag en opskrift på et sprødt og saftigt italiensk brød. Et madbrød, der gør sig godt som tilbehør, som sandwichbrød eller bare til et lille glas i utide
Supernemme koldhævede flutes

Supernemme koldhævede flutes

Brødet bliver faktisk allerbedst, når det bliver genvarmet efter frysning, da det får en god, sprød skorpe og dejlig saftig midte
Opskrift på Surdejs Foccacia

Opskrift på Surdejs Foccacia

Jeg har allerede en anden opskrift på Foccacia som er uden surdej, men denne her opskrift på foccacia er med surdej, hvilket giver foccaciaen en meget mere saftig krumme

Supernemme koldhævede flutes

Brødet bliver faktisk allerbedst, når det bliver genvarmet efter frysning, da det får en god, sprød skorpe og dejlig saftig midte