Jeg synes, de blev ret gode, dejlige saftige og med masser af fylde og bid i. Dejen er fast men klistret, og bollerne formes med to skeer og sættes på en bageplade med bagepapir
De her er derfor med mysli, saftige æbletern og kanel. Gulerodskage-pandekager / Chunky banan granola / bagt grød med bær, kokos og nøddeknas / Koldhævede boller – nemme og æltefrie
Og alt det skønne frugtkød, som bliver tilbage, det bruger jeg i kødsauce, i brød og boller og nu altså også i den lækreste, mest krydrede gulerodskage, jeg længe har smagt
bagepulver. Skal du holde hus med kalorierne, er kulhydraterne et godt sted at spare. Derfor kan du med fordel gemme halvdelen af bollen til et senere mellemmåltid
Bollerne bager Herren stadig, men der må man sno sig, sagde ålen…. Jeg bager ofte Oopsies – små flade skybrød, der smager herligt med ost og peberfrugt og mætter SÅ meget
Gør bradepander klar med bagepapir. Bland de to slags mel og bagepulver sammen i en skål. Hæld det halve af vandet ned til flormelissen sammen med vanilje og glukose siruppen
Bollerne er bløde og saftige, og så er de meget nemme at lave. bagepulver. Form bollernemed fugtige hænder og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir
Gyldne og lækre, og dejligt tykke og luftige Ja jordbær/hyldeblomstsiruppen er ikke til at se på billedet, da disse små bøller suger siruppen til sig med det samme