Sprøde boller med birkes / Saftigegulerodsboller / Mysliboller med tranebær. Og gider du heller ikke bruge særlig lang tid på at lave dem og vil helst gøre det uden en røremaskine
Lige så glade som vi er for lækkert og saftigt fyld, lige så trætte er vi af kedelige burgerboller. Det er stort set lige meget om man spiser ude, bager selv eller køber færdigbagte boller, så er bollen bare burgerens svageste led
En dag kan det være jeg opdaterer og lægger billeder ind. Endnu en nem pastaret til samlingen. Den er inspireret af min veninde som har lavet den til mig flere gange
Lavede denne ret midt i december og har simpelthen ikke fået blogget om den før nu. Må indrømme at farverne i retten er lidt kedelige og ville have godt af lidt frisk bredbladet persille eller noget lignende, men det smager altså rigtig godt
100 g æggenudler. Denne suppe er blevet en af vores favoritter. Den er dejlig spicy og også lidt sød på samme tid og med lidt nudler i mætter den rigtig godt
I går fandt min mand grillen frem fra kælderen. Det (og så det gode vejr selvfølgelig) fejrede vi med grillpølser fra Gourmandiet og en god blomkålssalat
I weekenden var jeg på besøg hos min mor sammen med ungerne og min søster. På en lille gåtur lagde min søster og jeg mærke til en masse hyldebær som hang og var så klar til at blive plukket, så det gjorde vi - håber ikke at der er nogen der savner dem nu
Bag dine boller i ca. Tag en bageplade med bagepapir og læg forsigtigt 10-12 klatter dej (alt efter hvor store du vil have dem) og lad dem hæve tildækket og lunt i 30 minutters tids. 225 grader varmluft (alt efter hvilken ovn du har) og lad den blive godt varm inden du sætter dine boller ind
Indlægget er lavet i samarbejde med KitchenOne / Sponsoreret. Jeg har rørt noget af pulpen i dejen til nogle grove, koldhævede boller sammen, og jeg har tænkt mig at bruge resten til deller eller i vafler