De bliver dejligt sprøde udenpå og saftige indeni. Bollerne er koldhævede, hvilket gør det nemt at smække dejen sammen om aftenen og bage boller næste morgen
Jo blødere dejen er, jo saftigere bliver brødet. Opskriften er baseret på grundopskriften fra mine Koldhævedegrovboller - Resultatet er intet mindre end guddommeligt og egner sig perfekt til morgenbordet
Jeg har bagt disse morgenboller med chiafrø et par gange nu og udviklet lidt på opskriften så de nu både har en sprød skorpe og samtidig er saftige indeni
Pensl bollerne med sammenpisket æg og drys med hasselnøddeflager, birkes og sesamfrø. Bag bollerne i forvarmet ovn ved 225 grader i ca. 20 minutter Afkøl bollerne på en bagerist
Alt i alt nogle virkelig lækre boller med sprød bund og top, der holder sig saftige i lang tid. Det blev til de lækreste sprøde, koldhævedeboller med en god saftighed fra de revne æbler
De her er derfor med mysli, saftige æbletern og kanel. Gulerodskage-pandekager / Chunky banan granola / bagt grød med bær, kokos og nøddeknas / Koldhævedeboller – nemme og æltefrie
Saftigespeltboller, koldhævede og virkelig nemme at lave. De skal have lov til at køle af for bedste resultat, så får du luftige og saftigeboller, der også er lækre at spise et par dage efter de er bagt
Sprøde koldhævedeboller. Det er forholdsvist nemt og hurtigt at lave, ihvertfald så snart du har bagt dine boller, og så skal du bare fylde dem med dit yndlings burgerfyld
Koldhævedeboller – med solsikkekerner. Teboller – tips til at få dem helt perfekt og runde. Privatfoto. Så fik jeg sat gang i produktionen af en række videos til YouTube
Især koldhævedeboller, men nogle gange melder den friskbagte bolle-trang sig, og så har jeg ikke lige lyst til at vente natten over på boller, er jeg mon den eneste