Server salatenmeddressing til. Dressing. vinaigrette på hyldeblomsteddike eller hvidvinseddike (eddike pisket med olivenolie, salt, peber og honning til en delikat syrlig-sød smag)
Smag dressingen til med surt, sødt og salt og bland den med blomkålen. kom salt, peber og et bund hakket dild henover fisken sammen med en god slat olivenolie
Bland ingredienserne til dressingen, hæld den over og server straks. Skyl babyspinatbladene og slyng dem fri for vand i en salatslynge eller et viskestykke
Pisk dressingen sammen og hæld den over salaten, lad salaten trække i ca. Dressing. Hvidvinseddike. Pastasalatmed cherrytomater, forårsløg og basilikum
Bland ingredienserne til dressingen sammen – eventuelt med et lille piskeris. Bland det hele sammen i en skål og server salaten i en flot skål eller på et fint fad
Salaten skal laves, men ikke vendes i dressingen før til sidst. Herunder er den serveret i godt selskab af Rib-eye stek, ovnbagte fritter og salatmed vandmelon, cremet gedeost, agurk og radise-spirer
Bryder du dig ikke om den hvide dressing, så kan du med fordel lave en marinade af olie, hvidvinseddike – eller hvidvin – sennep, forskellige krydderurter og selvfølgelig salt og peber