Y. u. m. H. e. r. p. i. n. s. a. d. g. ,. v. t. o. l. f. D. h. j. b. ø. k. å. (. S. ). 1. 8. ½. -. E. y. J. 2. æ. c. 3. 4. B. /. V. M. T. C. w. 7. P. K. v g
Denne salat smager bare helt fantastiskt. fishsauce ( gør smagen mere intens i retten)Salt, peberBlomkål, løg, æbler, abrikoser og mandler kommes i skål
grillet kylling, marokkansk salat, kogte linser og hakket kød i tykke brød. stole udenfor, så jeg kan handle videre, samtidig med at vi spiser fladmast
nogle ærter), og bland dem med tørrede abrikoser, finthakket rødløg og champignons (jeg måtte stege mine lidt på panden, fordi de ikke var i topform længere, men næste gang skal de i friske)
Dens store indhold af bitterstoffer og kostfibre, er ligeledes med til at gøre grønkål meget tør og bitter i smagen, hvilket gør, at den sjældent spises i en salat
… tørrede abrikosermed andre tørrede frugter som fx figner eller dadler. Abrikoser. I kan nedenfor læse, hvad de forskellige ingredienser byder ind med i denne salat
Sæt lige dele havregryn og quinoa i blød natten over sammen med lidt hakkede tørrede frugter – abrikoser, svesker, dadler, figner eller lignende – og lidt kanel