En salatmed en intens smag af sommer. creme fraiche rørt op med salt og hakkede friske krydderurter. vinaigrette på hyldeblomsteddike eller hvidvinseddike (eddike pisket med olivenolie, salt, peber og honning til en delikat syrlig-sød smag)
Bælg de friskeærter. En dejlig mættende og dog sommerlig salat. Salaten uden dressing. Vend grøntsager, mandler og koldt kød, og vend dressingen i salaten
Salaten består af bulgur, der er vendt med sprøde, friskbælgede ærter, syrligt-søde kirsebær, karamelliserede rødløg, cremet feta og masser af citron og frisk persille
Skær tomater i smalle både og bland dem i risene sammen medærter, majs og nødder. frisk hakket basilikumSalt – peberfrisk dild eller basilikum til pyntKog risene med gurkemeje eller tag en rest kogte ris, fra dagen i forvejen og vend sammen med gurkemejen
friskeærter. Drys med mere dild og en lille håndfuld ærter. Bælg ærterne og bland alle tre grøntsager. Rør lidt klippet dild i dressingen og hæld den over salaten
Rengør jordbærrene og halvér dem og drys dem ud over salaten sammen medærterne. Sådan laver du en super skøn sommer salat, der går rigtigt godt sammen med grill menuen
Jeg serverede dem med en kølende yoghurtdressing og en grøn salat til aftensmad, men du kan også lave dem i miniversioner og servere dem sammen med et indisk måltid a la dem stående længere oppe