Salat med gedeost og valnødder opskrifter

Figner, gedeost og serranoskinke

Figner, gedeost og serranoskinke

Hæld nødderne over salaten. Krydr med peber og salt. En hyggelig bakke lige til at tage med i sofaen med benene oppe
Bagte rødbeder m/gedeost

Bagte rødbeder m/gedeost

Vask og anret salaten, fordel rødbeder og rødløg, bræk gedeosten i mundrette stykker og pynt medvalnødder

Sprød, sød, saftig salat

Generelt er det min ’filosofi’, at man aldrig skal tage opskrifter for nært til sig (medmindre det er bagværk), men i stedet lege med det mad, man har, og gøre det nemmere for sig selv
ugens menu uge 32 – mums, madpakke!

ugens menu uge 32 – mums, madpakke!

På fotoet ovenfor er det en salatmed perlebyg og majs, men byggen kan nemt byttes ud med andre former for hele kerner, fx rugkerner, som jeg er blevet helt vild med
Madplan: Efterårsmad

Madplan: Efterårsmad

Du kan evt lave en salat af rester fra køleskabet. En grov version fyldt med spinat, karamelliserede rødløg oggedeost – en konge kombination
Salad chevre Chaud med hindbær

Salad chevre Chaud med hindbær

Vend forsigtigt dressingen i salaten sammen med hindbær ogvalnødder. Skyl salatenog slyng den tør. Skær gedeost i skiver og fordel på brødene
Boller af koldhævet dej

Boller af koldhævet dej

På billedet har jeg brugt revet mozzarella, lidt salat, parmaskinke, avokado og tilsidst hakket persille
Salade au Chevre Chaud

Salade au Chevre Chaud

Salade au Chevre Chaud er en traditionel fransk salat, som i bund og grund kun består af salat, løg, valnøder, dressing og brød medgedeost
Inspiration – Aftensmad på det sidste

Inspiration – Aftensmad på det sidste

Varm gedeost på ristet brød medsalat, ristede valnødder, blåbær og honning-sennepsdressing }. Den stod på gedeostsalatog snoet brød med oliventapenade og feta }
Salat med frugt og nødder

Salat med frugt og nødder

Hvis i kan lide gedeost eller feta er det også godt at putte på. En stor håndfuld valnødder (kan sagtens erstattes af mandler)
Pear & Goatcheese Salad

Pear & Goatcheese Salad

Fordel pære, gedeost, sprøde rugbrødscroutoner ogvalnødder over salaten, og slut af med at hælde dressingen over
Varm Ged - Chevre Chaud

Varm Ged - Chevre Chaud

 Server brødende på en salatmed sprød æble eller pære der kompensere osten rigtig godt. Gedeost enten rulle eller som her friskostsalat, evt
Lækker svampet squashkage

Lækker svampet squashkage

ovnbagte portobellesvampe med pesto, gedeostog honning og en frisk nudelsalat. Sidste uge bød det på alt godt til thai køkkenet + diverse med squash, blomkål, peberfrugter, portobellosvampe, gulerødder, salat, ramsløg, mynte, thai-krydderi, nudler, miso, sesamfrø, perlebyg og nudler