Vend salat og tomater med dressing og anret på et fad. Salat. Kom det dem i en skål og vend medpesto. Vend reven parmesan i og smag til med salt og sort peber
Vi mor og jeg havde bagt foccaciabrød og lavet saltede mandler + masse dips som pesto, hummus og varmrøget laksesalat til, og min tante tog den lækreste asiatiske grønnesalatmed til det grillede kød, som andre i min familie stod for
Perlebyg-salatmed feta og ovn. Salat. Torsk medpesto. Det er ved at være lidt tid siden sidste indlæg, men det rådes der bod på nu med det her lækre fiskefad med bacon og svampe
Jeg synes, det var meget rart med en frisk salat ved siden af - men det er jo som altid en smagssag. Gedeosten går godt med den grønnepesto, og den sprøde skinke tilføjer lidt crunch og en god salt smag
Imens svitses de grønne bønner på en pande til de er helt tøet op, men stadig har bid. Server pestoen på pizza, til brød, i en wrap, en sandwich eller i en pastasalat
Den grønnepestomed basilikum smager også fantastisk sammen med pasta. Kold pastasalatmed rød pesto. Den her pastasalat er sprød, sød og med bid i og er også rigtig lækker til når grillsæsonen starter eller på et buffetbord
Dressingen er lidt utraditionel i den forstand, at den er en form for blanding af oliventapenade og grønpesto (på dild vel at mærke) og således giver rigtig meget smag og karakter til salaten
Ingredienserne er primært grønne, men brydes visuelt med lidt lyst og gult også. Agurken skæres i små tern, som strøes over salaten, der afslutningsvis overhældes med lidt pestodressing og citronskal
Top med pistacienødder og pesto. Jeg serverede salaten samme med ovnbagt hokkaido græskar. Jeg glæder mig til at få mit liv tilbage, og ikke mindst vende tilbage i køkkenet, da jeg har så meget, jeg gerne vil eksperimentere med
pestoen til grønsalat, tomatsalat, til at blande sammen med hytteost, på pizza, til kartoffelsuppe, på brød og så videre… Et hurtigt og nemt tilbehør at lave og som samtidig er fyldt med de lidt mere sunde fedtstoffer, som vi jo skal have lidt af
Kartoffelsalatmedpesto og ærter. Vi skal huske at ærterne er i sæson lige nu og det med at bruge dem så længe de er der og de smager fantastisk blandet i en salat eller en lækker ærtesuppe som jeg også har opskriften på her på bloggen