Endnu en skøn, skøn salat på sæsonens friske grønneasparges - jeg kan ganske enkelt ikke få nok af dem, og det er jo med at udnytte, at der lige nu er sæson
Aller bedst serveret med en sprød, grøn salat. De er saftige indeni, sprøde udenpå, nemme at lave og perfekte til en grøn salat eller til madpakken dagen efter
Jeg støvede derudover et par gode, gamle opskrifter af, da jeg lavede en grillet salat til (dog uden squash denne gang, da det bare skulle være et lidt let tilbehør), samt barbequemarinerede mørbradbøffer
Grønsalatmed mangefarvet gulerødder og feta. Det viste sig at to af gæsterne ikke kunne lide rejer så der blev lige lavet en lyn hurtig salatmed et par kyllingespyd til dem
Da jeg boede hos mine forældre, fik vi tit perlespelt, fordi det er en super måde at få tømt køleskabet og lave en salat/tilbehør af al grønt, frugt, nødderog lignende, der gemmer sig i skabene
Jeg har eksperimenteret lidt med en lun salat som også fungere som et hovede måltid, der bygget op et et utrolig lækker quinoa mix fra Allergikost som består af hvid quinoa, rød quinoa, sort quinoa, sesam, selleri, ris of kikærter
Forret af røget torsk på bund af marineret salatogmed lynstegt æble. Hovedret med hamburgerryg, spidskålssalat, bønnefritter, olie/eddike-krydderdressing
Dertil en lækker salatmednogle friske aspargesog jordbær. Salat efter inspiration og køleskab. Vildlakse filet med lynstegt spinat og friske smørstegte asparges, samt en mayo m citron og dild