En del af opskrifterne kender I allerede, men jeg vil i det her indlæg give jer opskriften på den grønnepastasalat, og vender senere tilbage med opskriften på min tomatsalatmed mozzarella
Grøn salat. De hvideasparges skal også skrælles. Jeg ELSKER aspargesog alt medasparges. Og gerne med et koldt glas hvidvin eller hjemmelavet rabarber saft til
Perlebyg-salatmed feta og ovn. Salat. Det er ved at være lidt tid siden sidste indlæg, men det rådes der bod på nu med det her lækre fiskefad med bacon og svampe
Jeg har eksperimenteret lidt med en lun salat som også fungere som et hovede måltid, der bygget op et et utrolig lækker quinoa mix fra Allergikost som består af hvid quinoa, rød quinoa, sort quinoa, sesam, selleri, ris of kikærter
Skær salaten, agurken og tomaterne og bland sammen til en plain grøn salat…. Grøn salat. Kog en kedel vand, knæk bunden af aspargesog halvér dem – afhængigt af hvilken størrelse du vil have Overhæld dem medkogende vand og lad dem trække i et par minutter