Opskriften på denne skønne grilledesalat er fra min kogebog VEGANSK. Grillede squash, friske tomater, grønne linser, basilikum, artistokker, oliven og rødløg
Brug den på tapasbordet, til pasta, til salat, i sandwich eller spis den bare direkte fra glasset. Kom alle ingredienser i en høj beholder, blend med en stavblender og spis løs
Cherrytomater i kvarte, optøede ærter, hakket agurk, hakket rødløg, resten af de lækre grilledeartiskokker i olie og, som sagt, optøede og afdryppede rejer
Bestil en skål med frisk frugt, en frittata med græskar, gedeost og dertilhørende salat og friskbagt brød, yoghurt med frisk frugt og hjemmelavet granola, varm quinoagrød… og jeg kunne blive ved
- Jeg nød salaten sammen med en enkel af Luna's linse lunser, som jeg altid har en portion af liggende i fryseren, og en håndfuld letkogte haricot verts i salt/peber/citron-marinade