Vend gulerøddernemed appelsinblandingen og feldsalat og hæld det hele i en pæn skål. Jeg serverede salaten som en del af et bord med mange mindre retter, og den skaber et fint frisk pust i de mange tungere retter
Skyl salaten godt og riv evt. Skyl dem herefter med koldt vand og lad dem dryppe af. Pisk en dressing af honning, olie og appelsinsaft i en stor skål og smag den til med salt og peber
Når du skal serverer din salat, kan du blande det hele sammen i en stor flot skål, anrette på et stort fad eller på mindre tallerken, med en stor klat hummus i midten, som vist på billedet
Grøn salat. Smag til med krydderier. Slut af med den revne ost. Pandekager ( mad pandekager fra Rema ) 500 g oksekød 2 fed hvidløg 4 store gullerødder 2 hakkede løg En lille frisk chili 1 då tomatpuré 1tsk paprika 1tsk karry Salt Peber Reven ost Kom lidt olie i en gryde og steg de hakkede løg
Salaten består af ruccola, tomater, avocado og solsikkekerner i olie/balsamico dressing. Gulerødderne er bagt i et andet fad med olie, knust hvidløg, salt og masser af sort peber
Skær fetaen i tern (medmindre den allerede er det) og fordel den øverst på salaten. Fordel salaten på et fad, fordel de afkølede rodfrugter ovenpå salaten
Gulerødder. Men med frisk salat toppet med bagte rodfrugter, kommer jeg hele vejen rundt. Når grøntsagerne er afkølede eller stadig en lille smule lune, kommes de ovenpå den friske salat