Spis brødet til en god salat eller suppe, evt. - med tomatpure og ketchupFor jeg må indrømme, at jeg blev ret fan af Sabinas små tomatbrød, som hun havde taget med hjem til Line igår
Traditionelt – altså i Nordafrika – serveres couscous med en kød- eller grøntsagsgryderet hældt ud over det – lidt ligesom vi gør med ris, men jeg har her lavet en slags salat af dem, hvor salatblade udgør tallerkenen
Det kunne fx være som en flæskestegssandwich, eller med en salat inspireret af en tabbouleh. Jeg tilsætter salaten lidt Vesterhavsost, fordi osten har en fantastisk smag, som klæder de øvrige ingredienser rigtig godt, og så finthakker jeg ikke alle grøntsagerne, da jeg godt kan lide, at salaten har forskellig tekstur
Jeg valgte at lave en salatmedhvedekerner, men stænglerne kan naturligvis spises naturel, blot kogt et par minutter – og med pesto eller en krydderurtedressing
Hvedekerner, speltkerner eller perlebyg indeholder godt med kulhydrater samt proteiner. Især mænd har det svært med udelukkende at skulle spise en salat
Du kan erstatte rugkernerne medhvedekerner, perlebyg eller perlespelt. grøn salat, evt. Bland kartofler, rugkerner, gulerødder og asparges med den valgte krydderurt