-)) fx serveret med en grøn salat. På sticks’n’sushi serverer de de lækreste spyd medkammuslinger svøbt i bacon, som jeg ELSKER og derfor har forsøgt at gøre efter hjemme Jeg købte ti store friske kammuslinger ved fiskehandleren, rørte en hjemmelavet krydderurtesmør med friske krydderurter fra haven og valgte at svøbe kammuslingerne i serranoskinke i stedet for bacon
Blandet salat (vi brugte iceberg, agurk, og rød/gul peber). Dup kammuslingerne tørre med køkkenrulle og hæld en smule olie i et ildfast fad og sæt dine kammuslinger derpå
Tag kammuslingerne og rens og tør dem af. Skær salaten i tynde strimler og kom saften af en halv citron over og lad det stå og marinere i en halv times tid
Hovedsalatmed mormordressing (citron, fløde og sukker). Sommeren er slut og den lette sommermad på terrassen er byttet ud med kål, supper og gryderetter under glødelampens skær
Herfra er det fantasien der sætter grænser, gør hvad du vil --> Kog kylling til og vend det ned i, spis det med pasta i, med noget salat og brød til osv
Tigerrejer Muslinger Kammuslinger Krebse haler i lage Rejer i salt lage Damp Tigerrejer og kammuslinger i hvidvin , vand og salt Dryp rejerne og krebse haler godt af