På buffeten på mit arbejde, har vi kørt med denne vandmelon salat, som har været utrolig populær. Salaten er dejlig frisk, og møder det saltede køkken gennem parmesanosten
Til sidst river du parmesan ost henover og så er salaten klar til servering. parmesan. I det her ualmindeligt varme vejr er det altid dejligt med en god salat
Endnu en skøn, skøn salat på sæsonens friske grønne asparges - jeg kan ganske enkelt ikke få nok af dem, og det er jo med at udnytte, at der lige nu er sæson
Spis dem medtilbehør/salat og på en rugbrødsmad eller i en sandwich dagen efter. Til gengæld står menuen på blomkålsdeller med forårsløg, parmesan og lidt paprika og chili
Her har jeg lavet kylling medsalat og æggemuffins. Du kan selv ændre fyldet i dine æggemuffins i nærmest det uendelige med forskelligt fyld og krydderurter, men jeg har valgt revet blomkål, hvidløg, pinjekerner, chili og parmesanost, som jeg synes bliver vildt lækkert
Server med revet parmesan og gulerodssalaten. revet parmesan. Salat. Krydr med muskat, salt og peber. Spinatomelet med Kødsauce og Sprød Salat til 2 personer