Brødet bliver blødt af at stå, og det er ikke specielt lækkert med blødt brød i salaten dagen efter. Fattoush er en nærende salat fra det libanesiske køkken, som i øvrigt også er særdeles lækker
Var blevet voldsomt inspireret af kantinen på mit arbejde som ofte disker op med lækre bønnesalater og røg straks på google da jeg kom hjem for at se hvad jeg skulle kaste mig over
En madrest eller lidt salat fra dagen før kan også være glimrende. Oveni har jeg choppet agurk, tomat, peberfrugt, bredbladetpersille, smuldret feta, og så er der endda lidt kød på i form af et par skiver parmaskinke
Spidskål Hakket soltørret tomat Hakket pistacienødder Hakket bredbladetpersille Bagt peberfrugt. Gul peber strimletRød peber i strimlet Evt syltet rød peber i skiver Syltet hvidløg Skalotteløg i strimler Olie Salt Peber Bages i ovnen på 130 g , med bagepapir oven på , ellers brænder det let af. 1 del eddike 3 dele olie Honning Grov sennep Salt Peber Engelsk sovs Kommes på salaten et par timer inden servering
Black eyed peaes kogt med salt Heste bønner kogt med salt Porre julienne blanceret Feta eller salat tern Strimler af peberfrugt Hakket bredbladetpersille Halve friske cherrytomater Barbecue marinade