I køleskabet stod en bøtte med kogt perlespelt og en rest kød fra weekenden. Og i skuffen ligger altid forskellige poser med nødder – mandler, græskarkerner, solsikkekerner og hasselnødder
Jeg serverede salaten samme med ovnbagt hokkaido græskar. Jeg glæder mig til at få mit liv tilbage, og ikke mindst vende tilbage i køkkenet, da jeg har så meget, jeg gerne vil eksperimentere med
Smag til med sennep, salt og peber. Hæld dressingen over salaten og vend rundt. Salater ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________’
Spises med dagens salat som tilbehør. Start med at skylle perlespelten i lunkent vand. Her sidst på vinteren hvor rodfrugter stadig er på menuen, i hvert fald hvis man holder sig nogenlunde til årstidens grønsager, kan det godt være tiltrængt med nye ideer
salatmedperlespelt, cashewnødder, tang og sesamdressing. De tider er forbi, hvor grøntsagsspisere bliver spist af med en gulerod og to slatne salatblade på en restaurant