Salaten i dette indlæg er en rigtig efterårssagmed både rødbeder og æbler, der lige nu er i sæson. Jeg har i denne opskrift forsøgt at sætte fokus på rårødbede, som ofte, efter min mening, godt kan blive glemt lidt herhjemme
Den dag i dag elsker jeg den dejlige rød/lilla rodfrugt – både når den er rå, bagt, stegt og kogt. Jeg lavede denne salat i går, og den er god, men altså også ret bitter
Spidskålssalatmedrårødbede og sennepsdressing. Jeg har dyppet rå grønsager i den, hældt den over friskkogt pasta, brugt den som dressing på en blandet salatmed grønne linser og drømt om hvor godt den vil passe til nye ovnbagte kartofler
Jeg blev hurtig mæt og havde egentlig ikke lyst til andet end noget let mad som salat, frugt osv. Jeg er overbevist om at kroppen har sindsygt godt af at få en pause og blive ”skyllet igennem” med rene råvarer
De smager også godt i pitabrød sammen medsalat, tomat- og. Vend salat og dressing sammen og smag til. Bland ingredienserne til dressingen og smag til med salt