Sommerlig salatmed varmrøget laks, nye kartofler & sund(ere) mormordressing. Denne fine salat lavede jeg i sidste uge, inden jeg lå på badeværelsesgulvet med en nyresten vel at mærke
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Jeg støvede derudover et par gode, gamle opskrifter af, da jeg lavede en grillet salat til (dog uden squash denne gang, da det bare skulle være et lidt let tilbehør), samt barbequemarinerede mørbradbøffer
Så tingene er så småt ved at falde på plads. Dog er brun sovs og kartofler noget, der særligt hører til i de koldere sæsoner, da maden kan ligge lidt tungt i maven, men sådan behøver det ikke være
småkartofler, kogte og afkølede. Fremgangsmåde. Bland salat, forårsløg, edamamebønner og kartofler. Denne salat er fuld af god smag fra stegt kylling og spicy peanutdressing
Spis medsalat til, eventuelt små smørristede kartofler. Varm en mellemstor stegepande op med smør eller kokosolie, sæt farsen på panden med en ske som deller
Hvis jeg skal fiske et par forslag frem af opskriftindekset på brød og salat, vil jeg anbefale mine lækre møllehjul, som er runde brød, der hænger sammen og er drysset med krydderier på toppen efter eget ønske
Servér med en god grøn salat. Skær salatløg og chili i skiver og vask rosmarin. og godt nok elsker jeg alle mulige slags brød og boller med alt muligt slags mel, gryn og korn, men en gang i mellem, findes der bare ikke noget bedre end mors hjemmebagte gammeldags boller