Salat med sojabønner opskrifter

Mia’s yndlingsmad #2 – vegetarisk sushi salat

Mia’s yndlingsmad #2 – vegetarisk sushi salat

Den her salat er lige præcis det jeg har allermest lyst til når foråret lige pludseligt er her, med dens klare blå himmel, eksplosion af blomster og varmere temperaturer, der hiver en udenfor
Bønnesalat

Bønnesalat

Bønnesalatmed edamamebønner – opskrift. De smager eddermame også godt – undskyld mit sprog – og så ser de så flotte ud med deres runde former og klare grønne farve
Grøn Quinoa-salat

Grøn Quinoa-salat

Den dejlige citrus smag der går ind og blandes sig med avokado, bælgfrugterne og lidt kant fra forårsløg
spidskålsruller med flødedip

spidskålsruller med flødedip

Giv gerne en salat til af kogte kerner som perlebyg eller perlespelt. Edamamebønner er smukt grønne sojabønner, som købes frosne i supermarkeder eller butikker med kinesiske varer
ugens menu uge 32 – mums, madpakke!

ugens menu uge 32 – mums, madpakke!

kartoffelsalatmed hele rugkerner. salat af perlebyg, stribede rødbeder og valnødder m. Hvis du vil være sikker på at følge med i de nye opskrifter her på bloggen, så tilmeld dig E-mail abonnementet, se nedenfor th
Vegetar lasagne med soy4you

Vegetar lasagne med soy4you

med en grøn salat. Derudover har jeg i stedet for bechamel sauce benyttet hytteost, som også er med til at gøre lasagnen sundere, og mere velsmagende
Pistacie og Kikærte Deller

Pistacie og Kikærte Deller

Disse deller er inspirerert af falafel og fungere derfor godt til, salat, grønsager, pitabrød og rugbrøds madder, jeg har valgt at bruge kikærter og sojabønner, for at få godt med proteiner
Bønnesalat med Tangmandler og Feta

Bønnesalat med Tangmandler og Feta

I den forbindelse har jeg lavet et lille forslag til en grill-menu med Nordisk Tangs produkter. I denne er mine populære Tangmandler med Wasabi i (et andet godt alternativ er at bruge Grillkrydderiet i stedet for wasabi)
Heines  fødselsdags steak

Heines fødselsdags steak

I anledningen af Heines fødslesdag, får du her opskriften på en sand herresteak med en dejlig salat og kartofler med Tangkrydret hvidløgssmør