Bland perlespelt, æbler og rødkål samt rødløg med de tørrede frugter. Rør dressingen sammen og smag den godt til med salt og peber, før den blandes medsalaten, som gerne må trække 15 – 20 minutter og gerne længere. 1 dl perlespelt
Hvis du vil lave bulgursalaten udenfor årstiden, kan du sagtens bruge andre saftige frugter som nektariner, appelsiner, blommer eller måske andre bær i stedet for kirsebær, og hvis du ikke har bulgur, vil du sagtens kunne erstatte med quinoa, spelt eller perlebyg
med en salat til. Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet. Bland alle de andre ingredienser i med hænderne, så det bliver til en let smidig dej
Bryggerbollerne egner sig utrolig godt til sandwichbrød, sådan en god bryggerbolle med laks, salat og dilddressing eller en clubsandwich med det her brød er virkelig godt
salatmedperlespelt, cashewnødder, tang og sesamdressing. De tider er forbi, hvor grøntsagsspisere bliver spist af med en gulerod og to slatne salatblade på en restaurant
Det vil helt sikkert også være dejligt med en sprød salat til, for retten er ret blød i det. Smag eventuelt til med lidt salt og server retten sammen med kogte ris, perlebyg/spelt/rug, pasta, kartoffelmos eller et godt groft brød
Server med det samme, gerne med en sprød salat til. asiatisk risgrød med kylling, forårsløg og peanuts / svampebulgotto med persille, tranebær og hasselnødder eller speltottomed edamamebønner og citron
Når der er bønner, kikærter eller tofu i salaten mætter den ekstra godt og så afbalancerer det også salatens næringsindhold fordi der så også er godt med protein i den
Som udgangspunkt anvender jeg en rest kogt bulgur, cous cous, ris, perlebyg, spelt, eller pasta, som jeg her supplerer med lidt stegt laks, dampede grønne bønner, tomater, oliven, feta og basilikum