Lad det hele simre sammen, ind til det meste af marinaden er stegt væk. Denne her salat har efter min mening alt, hvad en salat skal have for at forkæle smagsløgene - den er sprød og med knas
hakket oksekød*revet osttomatsalsa (eller ketchup)+ en lækker salatSvits først kødet, tilsæt dernæst spice mix og vand og vend hele blandingen godt rundt
Serveres med frisk salat eller revet (rå) hvidkål. – Ovnbagte tortillas medoksekødsfyld. Retten kan sagtens puttes i madpakken sammen med lidt gnavegrønt – og behøver ikke nødvendigvis opvarmning
Omvendt er risotto en god reste-ret, så må man spise en salat til. Grønkålen dampes med i den sidste gang bouillion og oksekødet skæres i tern og varmes i risen
I stedet bliver der serveret ris og en let salat ved siden af. Jeg lavede en gullash-inspireret gryderet medoksekød, løg, cocktailpølser, masser af svampe og selvfølgelig fløde