Denne salat smager bare helt fantastiskt. fishsauce ( gør smagen mere intens i retten)Salt, peberBlomkål, løg, æbler, abrikoser og mandler kommes i skål
tørrede tranebær. Skær abrikoserne i tern. Her i påsken spiser vi en masse masse lam i familien, og som en del af tilbehøret lavede jeg denne skønne couscous salat
Salatmed frugt og nødder. Denne gang har min mor og jeg været i køkkenet og har bagt disse krydrede branmuffins med grofthakkede hasselnødder og små stykker af tørredeabrikoser og dadler
grillet kylling, marokkansk salat, kogte linser og hakket kød i tykke brød. stole udenfor, så jeg kan handle videre, samtidig med at vi spiser fladmast
nogle ærter), og bland dem medtørredeabrikoser, finthakket rødløg og champignons (jeg måtte stege mine lidt på panden, fordi de ikke var i topform længere, men næste gang skal de i friske)
Dens store indhold af bitterstoffer og kostfibre, er ligeledes med til at gøre grønkål meget tør og bitter i smagen, hvilket gør, at den sjældent spises i en salat
… tørredeabrikosermed andre tørrede frugter som fx figner eller dadler. Abrikoser. I kan nedenfor læse, hvad de forskellige ingredienser byder ind med i denne salat
Sæt lige dele havregryn og quinoa i blød natten over sammen med lidt hakkede tørrede frugter – abrikoser, svesker, dadler, figner eller lignende – og lidt kanel
VI skal have svinemørbrad i salvie og bacon samt en lille sommersalatmed nektariner og estragon. Server groft brød eller en lækker salat af perlespelt til retten